torstai 22. marraskuuta 2012

Lähiöelokuvissa

Jos minulla on asioita Helsingissä, saatan samalla pistäytyä elokuvissa. Niin eilenkin. Paluumatkalla poikkesin Kinopalatsiin ja katsoin kaksi lyhytelokuvaa: Korsoteorian ja Siroccon. Kummassakin sivuttiin yksinäisyyttä ja sitä, miten uskaltaa kohdata toinen ihminen. Näitä palkittuja elokuvia tuskin nähdään muualla kuin ehkä myöhemmin televisiossa. Silloin kannattaa katsoa.

Tämä blogi jää nyt tauolle, ehkä ensi vuoteen. Huomenna kuitenkin tapaamme vielä blogiraportoinnin merkeissä. Näkemiin luokassa 320!

PS. Vielä ehtii kommentoida.

5 kommenttia:

 1. Elokuvissa on välillä mukava käydä ihan itsekseenkin. Haluaisin nähdä Korsoteorian, ihan vaan siksi, että olen Korsosta :D

  VastaaPoista
 2. En ole ikinä käynyt elokuvissa yksin. Minulle tulisi varmaan kauhean yksinäinen olo :D Mutta joskus kavereiden kanssa ollessa Helsingissä saatetaan poiketa käymään joku leffa katsomassa. Seuraavaksi varmaan uusin Twilight.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana tapa tuommoinen elokuvakäynnin yhdistäminen muihin Helsingissä hoidettaviin asioihin. Mitä pidit elokuvista?

  Itsekin haluaisin joskus pistäytyä yksin elokuvissa. Ottaisi yhden kokonaisen päivän ihan vain itselleen, hyppäisi hetkeksi arjen kelkasta pois omaan aikaan ja nauttisi siitä. Tosin tämän kaiken kiireen keskellä, täytyy vain tyytyä uneksimaan sellaisesta.

  Kiitos Kaarina kaikista postauksista, ihanaa että olet jaksanut nähdä vaivaa ja kirjoittaa meille. Toivottavasti kuulemme sinusta vielä joskus tämän blogin merkeissä.

  Iloista joulunalusaikaa ja mukavaa loppuvuotta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Itseänihän ei kauheasti kiinosta lyhytelokuvat enkä varsinkaan jaksaisi siellä käydä yksin. Mielestäni elokuvissa pitää olla sitä jotain tiettyä. Minulle tärkeää elokuvissa on se, että elokuvassa on hyvä juoni ja tarpeaksi jännitystä. Mitenkäs teillä ?

  VastaaPoista
 5. Lyhyelokuvat eivät ole minun juttu :/ Tykkään enemmän toiminta ja komediaelokuvista jossa on minun mielestä niin sanottu idea :)

  VastaaPoista