torstai 8. marraskuuta 2012

Sinustako opiskelijabloggaaja?

Koulupäivätkö tylsiä? Mitä vielä!  Koulussahan tapahtuu koko ajan. On erilaisia oppitunteja,  on välitunteja ja niitä parhaita tunteja - ruokatunteja. Mistä keskustelette välitunnilla? Entä mistä puhelette  ruokapöydässä, Amican hyvistä aterioista tietysti, mutta mistä muusta?

Niin, Keuda kaipaa opiskelijabloggaajia.  Virkkaamaan oppii vain virkkaamalla. Kirjoittamaankin oppii vain kirjoittamalla, ja kirjoitustaitoisille on aina töitä.

Tästä linkistä lisätietoa, ole hyvä:
https://www.keudakermit.fi/pages/viewpage.action?pageId=9241661

Ota yhteyttä ja vastaa: "Kyllä, haluan kokeilla."
15 kommenttia:

 1. Tällä viikolla on kyllä ollut kiva katella niitä Laurean opiskelijoiden kulttuurikojujuttuja. Luulin, että kansainvälisyysviikolla ruokalistalla olisi ollut ulkomaisempia ruokia, joista huomaisi selkeästi erikulttuurisuuden.

  VastaaPoista
 2. Erilaiset teemaviikot koulussa ovat kivoja, niitä voisi olla mielestäni jopa useamminkin. Syyshowkin koulussa oli kiva piristys viikkoon.

  VastaaPoista
 3. Näistä tapahtumista ja muustakin voisi kirjoittaa Keudan opiskelijablogissa. Kristiina H ja Vilma P, suostutteko hommaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaarina, että mainostat Keuda-blogia täällä! Tulkaa ihmeessä mukaan kirjoittamaan.

   Vaikka koulupäivät olisivat tylsiäkin, voi tylsyydestäkin saada hauskan kirjoituksen. Ja tekstin lisäksi toivon blogiin myös kuvia ja jopa videoita. Voimme yhdessäkin miettiä sopivia aiheita.

   Yhden bloggaajan ei tarvitse kirjoittaa Keuda-blogiin usein (saa kirjoittaa vaikka joka päivä, jos haluaa), jos vain saamme hyvän kokoisen toimituskunnan kasaan!

   Poista
 4. Tuopa onkin hieno idea.

  Sitä on vain itse jo niin monessa projektissa mukana, ettei meinaa tuo aika edes kaikelle riittäkään. Muussa tapauksessa olisi ollut mielenkiintoista osallistua opiskelijablogin kirjoittamiseen.

  Uskon kyllä, että innokkaita löytyy varmasti. Etenkin kun blogit ja bloggaaminen ovat nousseet viimeaikoina niin suureen suosioon.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Varmasti löytyy paljon innokkaita blaggaajia, en ole hyvä kirjoittamaan joten en itse osallistu opiskelijablogin kirjoittamiseen.
  Kansainvälisyys viikko oli kivaa vaihtelua.

  VastaaPoista
 7. En itsekään osallistu opiskelijablogin kirjoittamiseen. On koulun sivussa valmiiksi jo miljoona hommaa niin kirjoittaminen jäisi kuitenkin vähille.

  VastaaPoista
 8. Koulussa kun kävi niitä muiden maiden opiskelijoita niin mielestäni ne toivat oikein mukavan vilskeen koulun käytäville! niitä lisää kiitos :)

  VastaaPoista
 9. Blogit ovat kyllä hurjassa nousussa, ja varmasti löytyy innokkaita bloggaajia. Itselläni on nyt jo niin monta projektia menossa, että en usko ajan riittävän blogin kirjoittamiseen.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteistanne. Harmi, ettei teidän aikatauluihinne tällä kertaa mahdu bloggaaminen. Toivotaan, että kirjoittajia ilmaantuu ja Keudan opiskelijablogi käynnistyy.

  VastaaPoista
 11. Bloggaaminen on ehkä joidenkin juttu, mutta ei se minun oikein ole, kun ei tuota aikaa sille oikein ole :/

  VastaaPoista
 12. Olen aina miettinyt oman blogin aloittamista, mutta jotenkin olen aina ajatellut, että aika ei oikeasti riitä koulun ja vapaa-ajan ohella.. Pitänee siis vielä hetki miettiä tuota koulun blogiin kirjoittamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julia K, Keudan bloggariksi kannattaa ilmoittautua. Sitä ei tarvitse tehdä yksin (ks. Heli Vastamäen kirjoitus yllä) ja siitä saa hyvää kokemusta. Elokuvalippujakin on luvassa.

   Poista
 13. Uskon että joitakin opiskelijablogin pitäminen voisi kiinnostaa, itselläni ei riitä aika eikä keskittyminen sellaiseen. Minunkin mielestäni kansainvälisyys viikko toi mukavaa vaihtelua ja vilskettä kouluumme.

  VastaaPoista