tiistai 13. elokuuta 2013

Nörttikin voi blogata

Miksi datanomiopiskelijan kannattaa kiinnostua blogeista ja blogikirjoittamisesta, se selviää Blogiviestinnän opintojaksolla. Jakso alkaa ti 13.8. klo 8.25 luokassa 135.

12Ohtu, olette ensimmäinen datanomiopiskelijoiden ryhmä tällä kurssilla. Tavataan aamulla!

12 kommenttia:

 1. Jippii, se mitä olen blogikäsityksen saanut näyttää vain, että internetissä on liikaa nuoria kitisemässä siitä kun mikään ei kiinnosta ja maailma on paskaa. Sitten on näitä korruptoituneita poliittisia blogeja ja muuta hauskaa. Jos sitä elämäänsä pitää jossain määrin levttää niin eikö sitä varten ole luotu juuri nämä huomionhakusivustot: Twitter, Facebook yms.

  VastaaPoista
 2. Blogeja en ole ikinä seurannut aktiivisesti, mutta katsotaan jos se kuuluisa kärpänen puraisee. Oman blogin pitäminen kuulostaa kuitenkin vielä tässä vaiheessa epätodennäköiseltä.

  VastaaPoista
 3. Blogit on yksinkertainen ja "kevyt" tapa kirjoittaa ja lukea ajankohtaisista ja asiallisista (tai asiattomista ja muinaisista) asioista. Sisältökriittinen kannattaa kyllä olla, kaikki mitä netissä lukee, ei välttämättä ole ihan kohdillaan.

  Datanomeille kiinnostavia blogeja voisi olla vaikka laitteistotestaajien kirjoitukset, ohjelmisto/järjestelmä uudistuksia koskevat asiat tai pelien arvostelut / testikokemukset...

  VastaaPoista
 4. Blogit ja foorumit ovat mielestäni avointa keskustelua aiheesta kuin aiheesta ja jokaisen itseään kunnioittavan nörtin tulee tietää edes jotain niistä ja ne voivat toimia maailman avaajana hiljaisimmillekkin "peräkammarin nörteille"

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. En ole koskaan aikaisemmin seurannut enkä kommentoinut blogeja aktiivisesti, mutta olen lukenut silloin tällöin esimerkiksi tarinoita aasiakas.fi sivulta. Suosittelen kyseistä sivua muillekin!

  VastaaPoista
 7. Blogit ovat jääneet minulta lukematta. En ole pitänyt toisen tuiki tuntemattoman ihmisen päivää kiinnostavana luettavana. Toki muunkinlaisia blogeja on, mutta tuon on ollut pitkään peruskäsitykseni blogeista.

  VastaaPoista
 8. Blogeja joiden aihe on kiinnostava jaksaa toki seurata, personal blogeja taasen harvemmin. Varsinkaan jos se pyörii tämän mitä söin, missä kävin -teeman ympärillä ja kirjoittaja on perus Pertti.

  VastaaPoista
 9. Blogit on omaa mielipidettä ja omaa näkemystä. Pitää olla kiinnostus ja halu kirjoittaa.
  Datanomeille voisi kiinnostaa ohjelmointi ja tietokone aiheiset kirjoitukset, sekä videopeli alaan liittyviä aiheita on hyvä seurata.

  VastaaPoista
 10. En ole koskaan seurannut mitään blogeja kun en ole koskaan löytänyt yhtään kiinnostavaa blogia

  VastaaPoista
 11. Blogeja ei ole tullut seurattua yhtään ainutta, kiinnostavia kun ei ole ja minulle on aivan sama mitä henkilö X on tänään syönyt.
  Tosin voisi olla hauskakin tiirailla asiantuntevaa mutta silti humoristista tietotekniikka-aiheista blogia.

  VastaaPoista
 12. En ole itse seurannut vielä mitään blogia aktiivisesti, kun ei ole osunut mitään mielenkiintoista blogia vastaan.

  VastaaPoista