tiistai 16. lokakuuta 2012

Soppaa syömässä


Keravan kävelykadulla on ahdasta näinä aikoina. Syynä puolueiden isot teltat ja niiden edessä parveilevat ihmiset. Tänään iltapäivällä postin edessä SDP:n edustajat tarjoilivat hernekeittoa. Menin soppajonoon ja totesin keiton täyden kympin arvoiseksi. Kotikauppani edustalla oli Keskustan teltta: siellä kaadeltiin kahvia. Join kupposen ja totesin juomani kylmäksi. Pikkuleivät olivat kovia, mutta keskustalaiset ystävällisiä.

Huomenna on postin edustalla Kokoomus, ja ensi viikolla pienemmät puolueet. Lisää soppaa ja kahvia?
Tiedäthän, minkä vuoksi nämä tarjoilut?

10 kommenttia:

 1. Kannattajiahan he tarjoiluillaan kalastelevat.
  Tosin Keskustan onneksi kukaan tuskin kahvin tai pikkuleivän laadun vuoksi puoltaan valitsee.

  Onhan tuosta kilpailusta tietysti meille ainakin se hyöty, että saamme ilmaiset kahvikupposet ja mainitsemaasi kympin keittoa!

  VastaaPoista
 2. Tuommoiset ilmaistarjoiluthan antavat hyvän ja välittävän mielikuvan puolueesta. Ainakin hetkeksi, kunnes kahvit on juotu ja keitot syöty ja sitten voi taas jatkaa miettimistä, että ketähän sitä äänestäisi pyörittelemään peukaloita.
  Itse menin kyllä jokaisen puoluepisteen ohi, mutta kannattaahan nuo ilmaistarjoilut hyödyntää, varsinkin niiden, joilla raha tekee todella tiukkaa.

  Noh, mutta nyt on kunnallisvaalit ohi, joten katsellaan mitä nämä valitut peukalonpyörittäjät saavat aikaan tai ovat saamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa seurata, mitä valtuutetut aikovat päättää ja tehdä. Meidän asioitammehan he hoitavat.

   Poista
  2. Kyllähän sitä kannattaa, jotta tietää missä oikein mennään. Itse kun asun kunnassa, jonka taloudellinen tilanne on lukemani perusteella hyvin heikko, on huolestuttavaa. Huolestuttavaa siinä mielessä, koska se tietenkin vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin ja huonovointisuus on se, mitä tällä hetkellä näkee. Ei pelkästään uutisia lukiessa vaan melkeinpä jo vastaantulevien ihmisten kasvoilta.

   Tämän takia odotankin mielenkiinnolla mitä tulevat vuodet tuo tullessaan. Toivotaan, että enemmän hyvää mieltä ja valoisampaa tulevaisuutta.

   Poista
 3. Ihan kiva, että jakelevat kahvia ja muuta. Antaa mukavan kuvan puolueesta, ainakin tietämättömille. Itse en ole perehtynyt eri puolueisiin tai niiden toimintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristiina H, tutustumisen voisi aloittaa vaikkapa poliitikkojen blogeista (Timo Soinilla on ploki). Niitä voi etsiskellä puolueiden nettisivuilta.

   Poista
 4. Mielestäni on hyvä asia, että Sdp:n sekä Keskustan edustajat näkevät vaivaa tulevansa julki! Antaa tosi hyvän kuvan ihmisille jotka saattavat ehkä äänestää. Tarjoiluilla ei niinkään välttämättä ole väliä mutta kunhan ihmiset ovat ystävällisiä.

  VastaaPoista
 5. Onhan se kiva kun kodittomat saa ilmaista ruokaa edes joskus!

  VastaaPoista
 6. Mielestäni Sdp on nähnyt vaivaa kannattajien saamisen eteen. Tarjoilu ei mielestäni ole niin tärkeätä kuin ystävälliset ihmiset.

  VastaaPoista
 7. Tuollainen kahvi, leivokset, karkit ja keitto kuuluu yleensä poliitikkojen vaalikampanjan "perus konseptiin", eli ei ole ihme että niitä tarjoillaan sillä sehän houkuttelee ihmisiä kuulemaan ja näkemään asioita ? =)

  VastaaPoista