sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Elokuvissa ja kirjamessuilla

Syysloman alkuun kävin katsomassa Kuningas Litmasen: hyvä leffa, suosittelen. Jari Litmasen uran ja elämän pääpiirteet kertoo Wikipedia: http://fi.wikipedia.org/wiki/Jari_Litmanen.

Tämän päivän vietin Helsingin kirjamessuilla. Aamupäivällä keskityin kirjoihin, iltapäivällä istuin kuuntelemassa kiinnostavia kirjailijoita. Mika Wickström oli yksi heistä. Jos hän on sinulle vieras, niin tässä apua: http://fi.wikipedia.org/wiki/Mika_Wickstr%C3%B6m 
Wickström on monipuolinen kirjailija; hän kirjoittaa sekä romaaneja että tietokirjoja. Viimeisin hänen tietokirjoistaan kertoo jääkiekosta: HIFK-Jokerit - Taistelu Helsingin herruudesta (2012) Tammi.

Messukeskusksessa oli samaan aikaan myös Musiikkimessut sekä Viinimessut. Viinimessuille tungeksi niin sankka ihmisjoukko, että luovutin. Menin musiikkipuolelle kuuntelemaan YLEX:n lavalla esiintyviä rock SM-finalisteja. Hyviä kaikki, mutta kuka voittaa SM-mestaruuden, se ratkeaa tänä iltana.

2 kommenttia:

  1. Hei Kaarina,

    Sinullapa olikin ollut sitten tapahtumarikas päivä. Kirjamessut ovatkin mukava paikka kaikille meille kirjallisuuden ystäville. Itse kävin muutama vuosi sitten, mutta sen jälkeen ei valitettavasti ole tullut käytyä. Johtunee kiireestä.

    En olekaan ennen Mika Wickströmin kirjallisuutta lukenut, mutta kuulostaa hyvältä ja nimenomaan monipuoliselta!

    VastaaPoista
  2. Hei, syyslomasi on varmasti mennyt hyvissä ja kiinnostavissa merkeissä. Itse tykkään käydä paljon erilaisilla messuilla, esimerkiksi laskettelu, matkailu ja kauneusmessuilla. Esitteiden ja pienen krääsän kerääminen on varmaankin minusta siinä kivointa puuhaa.. Tiedon saaminen eri yrityksistä kiinnostaa minua myös hyvin paljon.

    VastaaPoista