tiistai 10. tammikuuta 2012

Suklaaton vuosi

Hyvää alkanutta vuotta!

Olen joka uusivuosi päättänyt aloittaa uuden elämän: menen aikaisin nukkumaan, kuntoilen säännöllisesti, puhun ihmisille kauniisti jne. Päätökset ovat kuitenkin unohtuneet parin päivän sisällä, ja entinen meno on jatkunut. Tälle vuodelle tein vain yhden lupauksen: en syö suklaata koko vuonna. Nyt on vuoden 2012 yhdeksäs päivä lopuillaan, ja lupaukseni on pitänyt. Enää 357 suklaatonta päivää jäljellä; tässä vuodessahan on 366 päivää, kun on karkausvuosi.

On tullut lunta, ja valo on selvästi lisääntynyt. Kevättä kohti mennään. Tapaamme ensi viikon tiistaina eli 17.1., mutta sitä ennen kommentoikaa. Kertokaa vaikka,mikä oli viime vuoden kohokohta. Tai teittekö joitain lupauksia alkavalle vuodelle? Odotan kommenttejanne!

15 kommenttia:

 1. aika huikeeta olla koko vuosi syömättä suklaata? :O
  mä oon tullut ainakin siihen lopputulokseen, että uudenvuoden lupauksia on ihan turha tehdä, eihän 2 päivää kauemmin kestä ^^
  (ps. vaihoin profiilii, kun edellinen lakkasi toimimasta)

  VastaaPoista
 2. Hei Nadja, kiitos kommentistasi. Minä olen ahmatti: suklaalevyt ja –rasiat syön heti. Siksi tämä suklaalakko.

  VastaaPoista
 3. Hellou! Menen samalla linjalla Nadjan kanssa. Turha lupauksia on tehdä noin pitkälle ajalle, sillä ei siinä kumminkaan onnistu... Tulee vain turhaa mielipahaa kun lupaus menee plörinäksi.

  VastaaPoista
 4. Hei Kaarina! Itse lupauduin kasvissyöjäksi koko vuodeksi. Lupaukset ovat parasta uudessa vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Artur S., sitä voi sortua lupauksista huolimatta. Mutta sortumisista ei saa välittää, pitää vain jatkaa päätöksensä noudattamista. Oma päätökseni kyllä pitää: en ole syönyt suklaata tänä vuonna.

   A. Koskela, hieno lupaus! Ei onnistuisi minulta, sillä
   pidän jauhelihapihveistä ja makkaroista.

   Poista
 5. On hyvä, jos pystyy pitämään itsensä erossa jostakin mistä pitää, tässä tapauksessa SUKLAASTA ! Itse en nimittäin ikinä voisi olla ilman herkkuja. Nytkin minun on pitänyt monena viikkona aloittaa herkkulakko sekä jokin harrastus. En ole vieläkään pystynyt moiseen, ei ole motivaatiota eikä innostusta ! Pitäisi vain ottaa itseään niskasta kiinni ja yrittää :) Lopputulos se sitten palkitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julia, uskon että alat lakkosi, kun olet siihen sisäisesti valmis. Harrastuksista puhutaan mielestäni liian juhlallisesti: sitähän voi harrastaa ihan tavallisia asioita. Vaikkapa kävelyä tai kauppojen hyllyjen tutkimista tai keskustelemista ihmisten kanssa livenä ja netissä.

   Nukkumistakin voi harrastaa, siinä harrastuksessa olenkin aika hyvä.

   Poista
  2. Niiin toivottavasti ! (: Harrastus on niin laaja käsite kokonaisuudessaan. Nukkuminen se onkin vasta mukava harrastus ! (:

   Poista
 6. Tämä uusi vuosi taisi olla parhain koska viimevuoteni oli niin karsea että oikein odotin että vuosi vaihtuu ja tästä vuodesta tulisi paljon parempi. :) JA luntakin tuli uudeksivuodeksi aivan mahtavaa elikkä minulla lähti uusivuosi hyvin käyntiin ja lupasin että tämä vuosi tulee olemaan parhain vuosi :)))

  VastaaPoista
 7. Pakko samaistua Yasminiin!
  Vuosi 2011, ei ollut paras mahdollinen, vaikkakin oli parhaitä päiviä ikinä koko vuoteen katsottuna.
  Itselläni ei ole varsinaisia tavoitteita vuodelle 2012, koska minulla ei varsinaisesti ole omasta mielestäni paheita/velvoitteita, joita pitäisi karsia tahi panostaa.

  Parempaa uuttavuotta 2012 !

  VastaaPoista
 8. Ilman suklaata ei voi olla, itse rakastan suklaata aika kauheasti ja luulen että en koskaan tule lupaamaan että olisin " ilman suklaata koko vuoden".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi suklaaton kuukausi takana ja 11 edessä. Hyvin on mennyt,vaikka kirjoituspöytäni laatikossa on koskematon suklaarasia. Kukahan sen haluaisi?

   Poista
 9. Olen samaa mieltä kun Surya. En pystyisi olla päivääkään ilman suklaata, enkä nää mitää syytä olla ilman suklaata. Suklaan syönti ei ole minulle ongelma, koska syön suklaata vain pienen määrän päivässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirka; suklaa on terveellistä, ja voihan sitä napostella vaikka joka päivä palan tai pari. Minulta se ei vain onnistu.

   Poista
 10. En itse pystyisi olla syömättä vuoteen suklaata kun se on niin hyvää ja maukasta.
  Saa syödä välillä suklaata , mutta ei liikaa:)

  VastaaPoista