keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kesätyötä eri tavalla

Kesä on tuossa tuokiossa, ja kesätöiden haku kuumimmillaan. Työtä voi hakea monella tavalla, sen tiedämme. Voit käydä kysymässä, lähettää sähköpostia, soittaa, täyttää lomakkeen netissä jne.
Käyttipä mitä tapaa tahansa, tärkeintä on erottua myönteisesti hakijoiden joukosta.

Tämän aamun verkkolehdessä oli uutinen kahdesta kesätyönhakijasta. Toinen laati itsestään myynti-ilmoituksen huuto.netiin. Lähtöhinta hakijalla oli 2 000 €/kk.  Toinen hakija kulki Helsingin asemalla näyttävän mainoksen kanssa: tästä teille hyvä kesätyöntekijä, ottakaa yhteyttä ...

Rohkeaa ja luovaa toimintaa? Mitä mieltä olet?

7 kommenttia:

 1. Katsoin saman jutun jos kyseessä oli tämä joonas-86, omalaatuinen hakemus mutta tuskin toimiva. Ellei sitten saa jollain tavalla huomiota jotta työnantajat ilmoituksen löytäisivät huuto.netistä.
  Toinen tapaus kuulostaisi että hakija olisi jo epätoivoinen, ei tiedä. Hyvä jos tulee toimimaan.

  VastaaPoista
 2. Hyvin rohkeaa toiminta, mutta aika halpamaista ja epätoivoselta vaikuttaa. Ja jos laittaa samantien palkan ensimmäiseksi niin antaa aika huonon ensivaikutelman.

  VastaaPoista
 3. Aaika hassu paikka toi huuto.net, koska ei ne työnantajat sieltä työntekijöitä ekana etsi? Toi kylttityyppi muistuttaa siitä et ei oo mikään syy laiskotella sillä verukkeeella et on jo lähettäny työhakemuksia, pitää olla peräksantamaton.

  VastaaPoista
 4. Sinnikkyys varmasti palkitaan,uskoisin että erilaisuus jää ainakin mieleen.

  VastaaPoista
 5. Mielestäni se on hyvä asia olla erilainen varsinkin työpaikanhaussa, koska sillä jää helposti muistiin, mutta joku raja kannattaa silti olla ettei mene ihan överiksi.

  VastaaPoista