maanantai 7. huhtikuuta 2014

Käytön tuen blogiviestintä alkaa tänään

Hyvää päivää 12KATUlainen ja tervetuloa Käytön tuen blogiviestintä -jaksolle.

Ensimmäinen kysymyksesi lienee: Mitä tällä jaksolla tehdään? Toiseksi haluat tietää, mitä sinulta vaaditaan. Vastaukseni tulevat tässä:

1. Tällä jaksolla seurataan blogeja ja raportoidaan seurannasta. Voit myös perustaa oman blogin; tästä saat aktiivisuuspisteitä. Laadit kaksi raporttia: väliraportin jakson puolivälissä ja loppuraportin jakson lopussa. Loppuraportin tiedot kerrot koko ryhmälle loppuseminaarissa.

2. Jaksolla seuraat kolmea blogia. Toinen niistä on asiantuntijablogi, jonka kenties valitset opettajan antamista vaihtoehdoista. Toisen blogin saat valita itse. Kolmas seurattava blogi on tämä jaksoblogi, jonne kirjoitan kaksi kolme kertaa viikossa. Käyt säännöllisesti lukemassa ja komentoimassa postauksiani.

Tämä jakso vaatii sinulta itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta, koska lähitapaamisia on vain kaksi.
Useimmat ovat pitäneet vapaudesta ja suorituneet hyvin tästä jaksosta. Kärryiltä pudonneitakin on, mutta uskon, että sinä pysyt hyvin kyydissä mukana.

3 kommenttia:

 1. Eikun vaan seurailemaan blogeja.
  -Mei V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kolmen blogin seuraaminen on helppoa. Kunhan käyt pari kertaa viikossa lukaisemassa postaukset.

   Jos haluat seurata vaikkapa kymmentä blogia, silloin kannattaa käyttää apujuttuja, esimerkiksi blogilistaa; http://www.blogilista.fi/sivu/seuraa

   Poista