maanantai 17. maaliskuuta 2014

Miten saisin tehtävät tehdyiksi ajallaan?

Lykkääminen on kaikille tuttua. Ei huvita heti tarttua ikäviltä tuntuviin tehtäviin. Aamulla ajattelee, että illalla sitten. Tulee ilta, ei jaksa, kun väsyttää.

Niin työelämässä kuin opiskelussakin on tehtävillä määräaikoja. TATO-opiskelijoina tiedätte, että varsinkin taloushallinnon alalla näitä tärkeitä päiviä on paljon. Määräaikoja pitää noudattaa, jos aikoo menestyä yrityselämässä.

Tällä jaksolla on kaksi tärkeää päivää aloituspäivän lisäksi: ti 11.3., johon mennessä piti lähettää väliraportti ja ti 1.4., jolloin jätätte loppuraportin ja kerrotte blogienne seurannasta. Tälle jaksolle osallistuu 13 opiskelijaa, väliraportin olen saanut vain neljältä. Ihmettelen, miksi näin. Ohjeethan olivat ihan selvät. Odotin teiltä vain lyhyttä raportointia, enkä mitään muuta.

 Enää ei kannata lähettää väliraporttia, mutta seuratkaa blogejanne ja tätä jaksoblogia. Ja kirjoittakaa loppuraportti parin viikon kuluttua; ohjeet siihen tulevat tälle sivustolle.

Aikaansaavilta henkilöiltä on kysytty heidän tehokkuutensa salaisuutta, ja moni on kertonut kirjoittavansa tehtävälistoja. Heillä on päivä- ja viikkolistoja niistä töistä, jotka on tehtävä.
Listat auttavat muistamaan, ja on mukavaa, kun voi yliviivata hoidetun asian.

Montako asiaa sinulla voisi olla ensi viikon tehtävälistallasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti