torstai 13. helmikuuta 2014

Toistot opettavat

Enni Rukajärvi sai hopeamitalin lumilautatemppuilussa eli slopestylessä. Enni on nyt 23-vuotias, lumilautailun hän aloitti 10-vuotiaana eli takana on kymmeniätuhansia harjoitushyppyjä. Toistot ovat tehneet hänestä mestarin, ja osaaminen on tuonut varmuutta ja uskallusta.

Toistoa käytetään silloinkin, kun halutaan kehittyä ammatissa. Pitää opetella ja harjoitella niitä taitoja, joita tarvitaan: kirjanpitoa, kieliä, ostamista ja myymistä, asiakkaan kohtaamista ...

Asiantuntijablogien seuraaminen voi hyödyttää sinua tulevassa ammatissasi, mutta myös antaa uusia näkökulmia elämään. Uskon, että blogeja lukemalla kehityt myös kirjoittajana. Hyvää blogia näet päivitetään säännöllisesti, eli bloggaaja on tehnyt kirjoittamisestaan toistuvan tavan. Tee sinä samoin: seuraa valitsemiasi blogejasi säännöllisesti.

Jos blogin seuraaminen tuntuu jostain syystä hankalalta, esim. et ymmärrä postausten sisällöstä mitään, otapa yhteyttä sähköpostitse.  Voidaan vaihtaa blogisi vähän helpompaan. Talouselänän käsitteet voivat joskus olla vaikeaselkoisia.

Seuraavan kerran postaan loman jälkeen eli maanantaina 24.2.  Hyvää ulkoilulomaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti