torstai 31. lokakuuta 2013

Hakisitko bloggaaja-kouluun?

Suomessa on jo monia menestyneitä bloggaajia, jopa ammattilaisia. Moni on edennyt harrastuksessaan yrityksen ja erehdyksen kautta ottaen oppia mokistaan. Viestintäyrittäjä Katleena Kortesuo on tarttunut tähän ja esittää suositussa Ei oo totta -blogissaan bloggaamisen AMK-tutkintoa.  Ammattibloggaajaksi eteneminen on sen verran vaativaa, että koulutuksesta saattaisi olla suuri hyöty.
 
Hakisitko sinä ammattikorkeakouluun opiskelemaan bloggaamisen AMK-tutkintoa?

11 kommenttia:

 1. Minä en hakisi, en ole hyvä kirjoittamaan. Mutta jollekkin toiselle tämä voisi sopia.

  VastaaPoista
 2. Jonna V; Blogista saattaa tulla suosittu, vaikkei sen pitäjä olisi mikään hyvä kirjoittaja. Bloggaaja voi olla esim. julkkis, jonka kuulumisista ollaan kiinnostuneita.

  VastaaPoista
 3. En varmaankaan hakisi bloggaaja kouluun, mutta joskus olen miettinyt,että blogi olisi kiva perustaa ihan vain vaikka päiväkirja mielessä..

  VastaaPoista
 4. En hakisi, koska luulen, että minusta ei ole bloggaajaksi. En ole myöskään mikään kauhean kiinnostava henkilö, joten mahtaisikohan kukaan edes lukea blogiani..

  VastaaPoista
 5. En hakisi, sillä en halua jakaa elämääni yleisesti netissä. Enkä jaksaisi kirjoitella postauksia.

  VastaaPoista
 6. Blogeja perustetaan monista syistä: on esim. yhteisöblogeja, joihin yritysten työntekijät kirjoittavat. Monilla verkkokaupan omistajilla on myös blogi. Blogit tukevat markkinointia ja tuovat yhteisöä lähemmäksi asiakkaitaan.

  Suurin osa blogeista on kuitenkin yksityisiä. Miten avoimesti blogiinsa kirjoittaa, se pitää tietysti ratkaista.

  Omalla koulullamme on myös blogi: Keuda-blogi. Seuraattehan sitä?

  VastaaPoista
 7. En varmaan hakisi, koska en ole hyvä kirjottamaan blogeja. Muiden blogeja on mielenkiintoisempi lukea.

  VastaaPoista
 8. Voisin vaikka hakeakkin tuohon kouluun, olisi varmaan mielenkiintoista. Olen kiinnostunut bloggaamisesta ja voisin kirjoittaa joskus omaakin blogia, kunhan saa motivaatiota tarpeeksi ja keksii kirjoitettavaa.

  VastaaPoista
 9. Minusta olisi kiva perustaa blogi, en ole vaan vielä uskaltanut.
  T:Netta Oinonen 11 ASMY

  VastaaPoista
 10. Olen pitkään miettinyt oman blogin aloittamista, mutta ei minulla olisi aikaa sellaiselle

  VastaaPoista
 11. En voisi, koska en keksisi tarpeeksi kirjoitettavaa. En nimittäin haluaisi, että blogissa kerrotaan vain, mitä olen tehnyt sinä päivänä. Yleensä en tee mitään todella erikoista tai sellaista josta haluaisin kirjoittaa. A.Lehtinen

  VastaaPoista