sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Uusi yhdistys erilaisille ihmisille

Suomessa on yli 130 000 rekisteröityä yhdistystä. Jos et ole vielä löytänyt omaa yhdistystäsi, kurkistapa muusikko Anssi Kelan blogiin:  http://www.anssikela.com/  Siellä kerrotaan Ihmeidentekijät ry:stä, jota Anssi Kela on ollut perustamassa viime maanantaina.Yhdistyksen tavoitteena on koota yhteen erilaisia ihmisiä, eri tavoin ajattelevia suomalaisia. Näin voisi oppia hyväksymään erilaiset ihmiset ja toisenlaiset mielipiteet.

Yleensähän jonkin yhdistyksen jäseniksi liittyy samanlaisia ihmisiä, esimerkiksi Keravan kävelijät ry:n jäsenet pitävät kävelemisestä, kun taas Keravan Autoilijat ry:n jäsenistä autoilu on kivaa.

Mitä arvelet, voisitko liittyä Ihmeidentekijät ry:hyn?

14 kommenttia:

 1. Liittyisin kyllä, jos saisin ihmeitä aikaan, mutta kun olen vain tavallinen tallaaja, joka saa joskus jotain aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihminen yksin saa harvoin mitään suurempaa aikaan. Vaikuttaviin tekoihin tarvitaankin usein monia ihmisiä ja vaikkapa yhdistyksiä.

   Poista
 2. Yhdistykset ovat kyllä kivoja ja hyödyllisiäkin, yhdistykset ovat saaneet toiminnallaan paljon hyviä asioita tapahtumaan. Itse en kuulu tällä hetkellä mihinkään yhdistykseen, mutta saatanpa liittyä johonkin joskus. Tuo Ihmeidentekijät vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta ja on hyvällä tarkoituksella liikkeellä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä varmasti moni ihminen liittyy tohon yllämainittuun yhdistykseen. Kuulostaa kyllä hyältä mutta en itse liittyisi koska en koe sellaista tarvettA.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa turhalta, itsellä ei ole mitään mielenkiintoa liittyä.

  VastaaPoista
 5. Itseäni ei kiinnosta liittyä kyseiseen yhdistykseen, mutta idea on kiva, ja toivottavasti se saa aikaan jotain hyvää :)

  VastaaPoista
 6. Voisin liittyä, olisi varmasti tosi kiva

  VastaaPoista
 7. Kuullostaa tylsältä, en jaksaisi liittyä yhdistykseen.

  VastaaPoista
 8. Vaikuttaa todella tylsältä itseä ei kiinnostaisi, mutta uskon että monia muita joo.

  VastaaPoista
 9. En haluaisi liittyä mihinkään ryhmään ellei se todella innostaisi minua.

  VastaaPoista
 10. En koe tarvitsevani varsinaista ryhmää/yhdistystä, ellei siitä olisi paljon hyötyä tai iloa itselleni. Innostus pitäisi olla kohdillaan.

  VastaaPoista
 11. Kyllähän sitä voisi johonkin tiettyyn, itseä kiinnostavaan ryhmään liittyä, mutta kyllä siinä oikeasti intoa pitäisi olla mukana, jos siinä ryhmässä aikoo pysyä.

  VastaaPoista