perjantai 14. lokakuuta 2011

Blogeja liikelahjoista ja kirjoista

Joulu on lahja-aikaa niin kotona kuin kuin yrityksissäkin. Kiireinen bisneshenkilö voi löytää lahjaidean esimerkiksi Liikelahjablogin kautta: http://blog.paergrop.fi/  Lahjat eivät ole hullumpia, mutta blogikirjoittamista voisi vähän parantaa. Minkälaista parannusta ehdottaisit?

Aika moni kirjailija kertoo kirjaprojektistaan blogissa. Näin tekee esimerkiksi Henna Helmi Heinonen, jonka pitämää blogia E. Laine seuraa. Talentumilta ilmestyy joulukuussa teos Blogimarkkinointi - blogilla mainetta ja mammonaa. Tähän kirjaan liittyvä blogi löytyy osoitteesta www.blogimarkkinointi.fi. Käykääpä tutustumassa blogiin ja toteamassa, miten kiinnostavasti Katleena Kortesuo ja Jarkko Kurvinen kirjoittavat.

Lopuksi opiskelijatiedote: Jos et ole vielä vahvistanut, mitä yritysblogia seuraat, tee vahvistus heti K. Nivalalle. Kerro myös oman blogisi osoite, jos olet sellaisen perustanut.

Kauniita viikonloppuja kaikille!

3 kommenttia:

  1. Jotkin Liikelahjablogin kirjoituksista on mielestäni liian pitkiä ja pitkäveteisiä. Lisäksi kirjoitustyyli voisi olla hieman rennompaa. Eli lyhyempiä tekstejä ja rennompi kirjoitustyyli. Lisäksi blogissa voitaisiin kertoa enemmän muustakin kuin liikelahjoista, kuten yrityksen ajankohtaisista asioista ja kuulumisista.

    VastaaPoista
  2. Totta, E. Laine. Rennompi ote, tekstin tiivistäminen ja kappalejaon käyttö olisi hyvä ensiapu.

    VastaaPoista
  3. Kiitos rakentavasta kritiikistä ja hyvistä vinkeistä, ne yritetään ottaa huomioon. Liikelahjablogi on siirtynyt wordpress-alustalle osoitteeseen: www.paergrop.fi/blog

    VastaaPoista