maanantai 16. toukokuuta 2011

Puhtainta iloa on vahingonilo?

Eilen  Ruotsi antoi vain yhden pisteen Paradise Oskarin esitykselle, vaikka Da Da Dam oli ainakin kuuden pisteen arvoinen.

Tänä iltana Suomen Leijonat käänsivät pisteet toisinpäin, kiitos Leijonat. Urheilussa paras voittaa, toisin kuin Euroviisuissa.

12 kommenttia:

 1. Euroviisut ovat turha kilpailu mielestäni sinne pitäisi saada tuomarit jotka päättävät voittajan !

  Jääkiekko siinä ratkaisee taito eikä siinä jäää jossiteltavaaa kiitos suomi<3

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. En itse katsonut Euroviisuja, mutta kuulin, että Suomi ei ollut pärjännyt yhtä hyvin kuin Ruotsi. Onneksi jääkiekossa meni toisinpäin ja veimme voiton! Kiitos Leijonat.

  VastaaPoista
 4. Mielestäni Ruotsin viisukappale oli tarttuva ja heillä oli ainakin mieleenpainuvin show. Johtunee siitä, että muut kappaleet olivat aika pliisuja.

  Hyvä Leijonat! Olen itse lähdössä Kauppatorille tänä iltana, entäs muut luokkalaiset, oletteko te tulossa?

  VastaaPoista
 5. Mielestäni paras oli Suomen esitys, koska se oli vaatimaton ja todella hyvä, hyvät sanat ja kokonaisuus mielestäni. Ruotsin pisteet Suomelle oli ala-arvoiset, mutta onneksi Suomi pääsi kostamaan jääkiekossa, kiitos SUOMI!!

  VastaaPoista
 6. Mielestäni Suomen voitto jääkiekossa on tärkeämpää, mutta olisi ollut hienoa jos voitto olisi tullut myös euroviisuissa.

  VastaaPoista
 7. Meininki torilla osoittaa miten tärkeää MaailmanMestaruus Suomen jääkiekkolle ja kansalle on, se antaa paljon..mitä euroviisuvoitto olisi antanut tulevaisuuteen katsoen? ei mitään.

  VastaaPoista
 8. Samaa mieltä, jääkiekossa ratkaisee taito, euroviisuissa vain tietty enemmistömielipide

  VastaaPoista
 9. Mielestäni Paradise Oskar oli huono ja suomen jääkiekkomaajoukkue oli paras. Hyvä SUOMI !!

  VastaaPoista
 10. Oma mielipiteeni on, että jääkiekon maailmanmestaruus on paljon suurempi asia kuin euroviisujen voitto. Varsinkin kun mm-finaalissa voitettiin Ruotsi.

  VastaaPoista
 11. Euroviisujen voitto, kuka sitä edes muistelee muutaman vuoden päästä ? Kyllä jääkiekon maailman mestaruus on suurempi ja hienompi asia, kyllä sen huomasi siitäkin kun jopa OTTO automaatit onnittelivat leijonia lopputekstissään, normaalien "Kiitos, ja tervetuloa uudelleen" sijasta. Vielä makeammalta voitto tuntui koska voitimme rakkaan naapurimaamme, jota kohtaan tuntuu olevan ikuinen viha-rakkaus suhde .

  VastaaPoista
 12. Euroviisuja en itse katsonut, mutta kyllä Suomen euroviisu biisi olisi ollut enemmän pisteen arvoinen. Euroviisuissa ratkaisee enemmistön mielipide, kuin jääkiekossa taito. Suomi oli hyvä, kiitos siitä saamme olla ylpeitä!

  VastaaPoista