maanantai 4. huhtikuuta 2011

Mikä on vaatteiden tarkoitus?

Jos haluamme olla muodikkaita tänä keväänä, pitäisi päällämme olla jotain raidallista. Kauden muotivärejä ovat valkoinen, puuteri,  hiekanruskea ja sininen, vai oliko se punainen? No joo, ihan sama. Eikö vaatteiden tarkoitus ole suojata kylmältä tai liian kuumalta ja peittää tietyt alueet? Asun pitää myös sopia  käyttötarkoitukseensa. Pilkille pukeudutaan eri lailla kuin juhliin.

Sanni Turunen perusti viime joulukuussa muotiblogin, jossa hänen kotiseutunsa Itä-Uudenmaan ihmiset esittelevät maaseudun käyttötyyliä. Sehän perustuu kestävyyteen ja kierrätykseen. Avaapa sivusto http://landelooks.wordpress.com ja nauti Turusen viimetalvisista otoksista. Kevätkuvia on tulossa.

Tämä onkin viimeinen kirjoitukseni; kiitos teille kaikille 09Asmy2:n blogiviestintäläiset mukana olosta.
Tavataan vielä huomisaamuna klo 10. Hyvää kevättä!

8 kommenttia:

 1. Kevät ja kesä on kivoja vuodenaikoja, kun voi laittaa kaikkia kivoja vaatteita päälle ilman että siihen päälle tarvitsee laittaa päälle vielä monta hupparia ja toppatakki.

  Kiitos kurssista ja hyvää kevättä :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaatteita voi käyttää muutenkin kuin vain kehon suojana. Mielestäni vaatteilla pystyy hyvin ilmaisemaan itseään ja kertomaan hieman millainen persoona on. Tietenkin käytönnöllisyys on tärkeää.

  Hyvää Kevättä!

  VastaaPoista
 3. Kävin vilkaisemassa Sanni Turusen blogia, vaikutti ihan mielenkiintoiselta, mutta en ehkä itse alkaisi sitä kuitenkaan lukemaan...

  Olen samaa mieltä siitä, että vaatteiden pitää olla käytännöllisiä, mutta voivathan ne samalla olla myös kivan näköisiä ja tyylikkäitä.

  Kiitos mukavasta ja kiinnostavasta kurssista! :)

  VastaaPoista
 4. Vaatteet on hyvä tapa ilmaista itseeän.

  Kiitos mielenkiintoisesta kurssista ja hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 5. Sanni Turusen blogissa oli jänniä vaatteita, mutta en itse käyttäisi sellaisia.

  Mukavuus on mielestäni tärkeä vaatteissa, mutta kyllä vaatteiden ulkonäkö on myös tärkeä, ehkäpä vielä tärkeämpi.

  Blogi kurssi oli kivaa vaihtelua! Hyvää kevättä :)

  VastaaPoista
 6. Kävin itsekkin vilkaisemassa Sanni Turusen blogia, mutta se ei ollut minun mieleeni, mutta ne ketkä tykkää niin tietysti sitä sitten lukee :) ja kesässä mielestäni on kiva, kun ei tarvitse aamuisin pistää takkia päälle vaan voi vaan pukeutua kivoihin kesäisiin vaatteisiin!

  Hyvää kevättä ja kiitos kivasta kurssista!

  VastaaPoista
 7. Olen samaa mieltä kuin J.Ruohonen ja T.Soininen. Vaatteet ovat hyvä tapa ilmaista itseään ja persoonallisuuttaan.

  VastaaPoista
 8. Minusta on pääasia, että jokainen pitää itse vaatteistaan ja tuntee niissä olonsa hyväksi. Tietysti on tärkeää osata pukeutua tilanteen ja olosuhteiden mukaisesti. Pukeutuminen kertoo yllättävän paljon ihmisen persoonasta.

  Sanni Turusen blogi on hyvä vastapaino perinteisille muotiblogeille.


  Kiitos kurssista ja hyvää kevättä!

  VastaaPoista