torstai 24. maaliskuuta 2011

Kaikki bloggaamaan?

Seuraan blogia nimeltä Ei oo totta, sitä pitää viestintäalan yrittäjä Katleena Kortesuo. Blogi on hänen näyteikkunansa ulospäin: tällaista osaan ja näitä asioita minulta voi tilata. Eilen Kortesuo listasi 13 syytä
ja perustelua, miksi jokaisen kannattaisi perustaa blogi. Mieluummin tänään kuin huomenna.

Linkki Katleena Kortesuon perusteluihin, ole hyvä:
http://www.eioototta.fi/2011/03/13-syyta-perustaa-blogi.html

Mikä perusteluista oli paras? Entä, aiotko itse perustaa blogin?

12 kommenttia:

 1. Kaikki perustelut olivat hyviä, mutta tämä pisti eniten silmään: 4) Blogi on päivittyvä CV verkossa.

  Itselläni ei ole aikomusta perustaa blogia ainakaan lähiaikoina. En oikein tietäisi mistä kirjoittaisin tai olisinko valmis sitoutumaan blogin ylläpitämiseen.

  VastaaPoista
 2. Kaikki ovat hyviä perusteluita, miksi aloittaa blogin kirjoittaminen.
  Itse en kyllä halua aloittaa blogin pitämistä, koska en uskoisi, että saisin aikaiseksi päivitellä sitä sivustoa, sekä aiheet puuttuisivat. Tykkään enemmän lukea toisten blogeja :)

  VastaaPoista
 3. E. Laine ja T. Lehtinen, kiitos komenteista.

  Bloggaamiseen tunnutaan suhtautuvan kolmella tavalla: jotkut seuraavat blogeja ja toiset pitävät yllä yhtä tai useampaakin blogia. Kolmannet taas eivät halua lukea verkosta mitään "turhia höpötyksiä".

  VastaaPoista
 4. kaikki olivat hyviä enkä aio aloittaa blogin kirjoittamista

  VastaaPoista
 5. elina k, seuraajan rooli on ihan hyvä ja blogeissa riittää valinnan varaa.

  VastaaPoista
 6. Kaikki perustelut olivat hyviä, mutta itse en haluaisi perustaa blogia.

  VastaaPoista
 7. 9) Blogi viihdyttää, koska tuskin ketään haluaisi lukea blogia jos se ei viihtyttäisi. Se on myös hyvä peruste alkaa pitämään blogia, viihdyttääkseen itseään ja muita. :)

  Itse en ole innostunut perustamaan omaa blogia, koska minulla ei olisi aikaa tehdä siitä niin hyvä että muutkin lukisi sitä...

  VastaaPoista
 8. mielestäni hyvä perustelu aloittaa blogi on 5)Blogi on tapa verkostoitua.
  Monet varmasti tapaavat kiinnostavia ihmisiä blogien kautta, koska yleensä sellaiset ihmiset lukevat samantyyppisiä ja oman kiinostuksen kohteisiin kuuluvia blogeja.

  Itse en aio perustaa blogia, koska minulla ei riitä tarpeeksi kirjoitettavaa mistään eikä minulla olisi aikaa tarpeeksi.

  VastaaPoista
 9. "12) Blogi on oma arkisto." Blogista voi olla mukava käydä lukemassa jälkikäteen omia ajatuksiaan, varsinkin jos on kirjoittanut jo pidemmän aikaa.

  Itse en ole kiinnostunut blogin kirjoittamisesta, mutta joitain blogeja on mukava lukea.

  VastaaPoista
 10. blogin kirjoittaminen ei ole mun juttu. Joskus voi tulla vastaan jokin mielenkiintoinen blogi jota jaksaa hieman lukaista.

  VastaaPoista
 11. Paras perustelu mielestäni on 13) Blogi on itseilmaisun kanava.
  Olen kirjoittanut blogia joskus aiemmin, mutta lopetin koska minulla ei enää ollut aikaa tai kiinnostusta päivittää sitä.

  VastaaPoista
 12. Kaikki olivat hyviä perusteluja, mutta paras oli 4) Blogi on päivittyvä CV verkossa. Se on totta, moni saa hyvää julkisuutta bloginsa kautta.

  VastaaPoista