perjantai 4. maaliskuuta 2011

Ennakkotieto ihmiskännykästä, vinkkejä ja ohjeistusta

Tässä tämän päivän tuntieni aiheeseen liittyvä linkki, joka johtaa uusimpaan japanilaiskeksintöön: http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/paivan-kuva-unohda-alypuhelin-tassa-iholta-tuntuva-ihmiskannykka
Ihmiskännykän ennustetaan tulevan markkinoille viiden vuoden sisällä. Uskoako vai ei?

Aika moni ei ole vielä ilmoittanut blogiaan. Tässä muutamia vinkkejä nopeimmille napattaviksi (esim. Alexille): raparipa (http://raparipa.fi/), joka on tuoteblogi.

Havaintoja digimaailmasta (http://pjarvinen.blogspot.com/) kertoo kiinnostavasti erilaisista tietotekniikka-alan ilmiöistä ja muustakin.

Koiran elämää (http://blogit.hs.fi/koirat/), joka usean kirjoittajan koirista kertova hauska blogi.

Erasmuksen oppilas (http://suomenkuvalehti.fi/blogit/erasmuksen-oppilas/), jossa suomalainen vaihto-opiskelija kertoo, millaista on opiskelu Ranskan yliopistossa.

Hei, tuolta saapuu Charly (http://tuoltasaapuucharly.blogspot.com/) on hevosaiheinen blogi.

Ensi maanantaiaamuna eli 7.3. esittelette bloginne (nimi, kirjoittaja/kirjoittajat) ja kerrotte, mitä asioita siinä on käsitelty tässä jaksossa, siis alkaen 10.2. Kuvatkaa, millaista kirjoitustyyliä (asiatyyliä vai puhetyyliä) blogissa käytetään. Mainitkaa myös, onko blogi mielestänne hyvää verkkotekstiä eli
 • sopivan pituista, niin että sen jaksaa lukea
 • selkeästi kirjoitettua
 • otsikoitua
 • jaoteltua: siinä on aloitus- ja lopetuskappaleet
 • linkeillä ja kuvilla varustettua.
 Tapaamisiin maanantaina klo 10 luokassa 321!

6 kommenttia:

 1. Kiitos tiedosta! Mielestäni tuo ihmiskännykkä hömpötys menee jo liiallisuuksiin, puhelimen on tarkoitus viestiä toisen ääntä eikä että tuntisit ihmisen poskellasi kun puhut hänen kanssaan.

  VastaaPoista
 2. Minulla kävi niin, että blogi, jota olen lukenut, on hävinnyt tai poistettu eikä sitä enää löydy mistään.. Mutta kiitos ohjeista silti, pitää varmaan etsiä jokin muu blogi..

  VastaaPoista
 3. kiitos ohjeista ja nähdään koulussa!

  VastaaPoista