maanantai 10. tammikuuta 2011

Pieniä päätöksiä uuden vuoden alkaessa

Hyvää uutta vuotta kaikille! Toivottavasti olette aloittaneet opiskelun pirteinä. Ennen kuin huomaammekaan, koivuissa on hiirenkorvat, eli kevättä kohti menemme vauhdilla.

Kiitos kaikille kommentoijille; varsinkin lumikommentteja saisi tulla lisää, sillä onhan lumi niin olennainen osa suomalaista talvea. Mitä lumesta voi tehdä tällä hetkellä? Vinkki: lämpötila ulkona + 2 C.

Vietin joululoman viimeiset päivät Ikaalisten ympäristössä, jossa pyrytti sakeasti koko perjantain myöhään iltaan saakka. Niinpä sitten valvoin perjantain ja lauantain välisen yön, kun lumiaurat kolisivat. Valvoessani mietin, minkä pienen päätöksen tekisin tälle vuodelle 2011. Suuria päätöksiä on vaikea pitää, pienen päätöksen toteuttaminen on helpompaa. Päätin, etten ahmi tänä vuonna suklaalevyä kerralla. Otan levystä palasen tänään, toisen huomenna ja tarjoan myös muille. Eli opettelen itsehillintää.

Muistattehan, että tapaamme tällä viikolla: 09Asmy1 torstaina 13.1. klo 8.15 - 9.45 ja 08Toti 12.30 - 14.00. Ohjelmassa on raportointia ja opettajan lyhyt luento blogeista osana markkinointia.

Teitkö itse pieniä tai suuria uudenvuodenlupauksia?

K. Nivala

17 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. En tehnyt mitään uudenvuodenlupauksia, koska ne eivät koskaan toimi :)

  VastaaPoista
 3. Sehän on mukava kuulla!

  Itse en oikeastaan tehnyt mitää uudenvuodenlupauksia... Ajatusta oli että kuntoilua voisi lisätä sekä panostaa ehkä enemmän koulun käyntiin.

  Mira Elomaa 09asmy1

  VastaaPoista
 4. En oikeastaan tehnyt mitään uudevuodenlupausta, vaikkakin hyvä lupaus voisi olla sännöllisen liikunnan aloittaminen.

  VastaaPoista
 5. Plussa keleillä,lumesta on hyvä tehdä lumiteoksia, lumiukkoja sun muita. En tehnyt uudenvuodenlupausta, koska ne ovat harvoin toteutuneet.

  VastaaPoista
 6. Joo samoin sinne Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Oli hieno ja juhlittu loma tosiaan, heh heh... No, tosiaan. Ei mulla mitään ns "uudenvuoden" lupauksia ole, mutta kumminkin uusia asioita tulee tietenkin kokeiltua ja muutenkin asiat muuttuvat.
  Harrastan liikuntaa ja syön säännollisesti. Activia auttaa.
  Jes jes, hyvää Tammikuuta vaan kaikille!

  VastaaPoista
 7. Lumessa on hyvä harrastaa peltotreeniä hevosen kanssa, tekee hyvää hevosen lihaksilla se nyt minulla ekana tuli mieleen. Itse tein lupauksen että tästä alkaisi terveellinen elämä mutta mitäs siinäkin sitten kävi, en ole ainakaan vielä aloittanut :)

  Eli olisi pitänyt arvata että ihan turha tehdä lupauksia kun ei niistä ikinä pidetä kiinni.. Siis uudenvuoden lupausta meinaan.

  VastaaPoista
 8. En tehnyt uudenvuoden lupauksia, koska ne harvoin toteutuvat.

  VastaaPoista
 9. Jepulis. Hyvää alkanutta uutta vuotta joka iikalle. En tehnyt uudenvuoden lupauksia.

  VastaaPoista
 10. En tehnyt uudenvuoden lupauksia, koska en yleensä tee mitään lupauksii .

  VastaaPoista
 11. Itse en ole tehnyt uudenvuoden lupaukisia, koska en yritä keksimällä keksiä mitään luvattavaa. Lupauksia voi antaa itselleen ympäri vuoden, jos siihen on tarvetta.

  VastaaPoista
 12. Hyvää alkanutta vuotta sinullekkin! Itse en tehnyt mitään uudenvuoden lupauksia.

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. En tehnyt mitään uudenvuoden lupauksia. Ne jäävät kumminki toteuttamatta. =)

  VastaaPoista
 15. En tehnyt uudenvuoden lupauksia tänä vuonna, koska yleensä en niitä pidä kuitenkaan.

  VastaaPoista
 16. En tehnyt mitään lupauksia ne tulee unohdettua kuitenkin samantien :D

  VastaaPoista
 17. en myöskään luvannut mitään, koska aina käy niin että itsehillintä pettää ensimmäisen tai viimeistään kolmannen kuukauden aikana. Mutta m.elomaalla oli hyvät, tavalliset asiat mihin voisi muutoksen kohdistaa. Kouluun pitäisi paneutua enemmän ja liikuntaa lisätä entisestään, sehän tekee vain hyvää itselle.

  VastaaPoista