keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Osa 2: Yrityksetkin bloggaavat

Tiesitkö, että Finnairilla on blogi nimeltä Kiitotie?  Sinne kirjoittavat sekä johto että työntekijät. Käypä lukaisemassa blogia, se löytyy osoitteesta http://blogit.finnair.fi/. Postaukset on tehty tämän vuoden aikana. Itse luin kaksi kirjoitusta, lentoemännän ja henkilöstöjohtajan. Ymmärrykseni lentoalaa kohtaan lisääntyi, vaikka en lakkoa hyväksykään. Miten sinä suhtaudut lentolakkoon?

Toinen vinkki: osoitteessa http://korpraalikukkakaali.wordpress.com on erään kirjasto-opiskelijamme blogi. Blogissaan hän esittelee pari ns. erilaista elokuvaa, kirjaa ja musiikkikappaletta. Blogin kirjoittaja (Mikko) on iloinen, jos saa kommentteja valinnoistaan.

Kommentteja - lyhyitä ja pitkiä - vastaanotetaan, kiitos.

K. Nivala

13 kommenttia:

 1. Myöskään minä en hyväksy lakkoa.

  VastaaPoista
 2. Yhdyn haapaharjun ja tuomalan kommenteihin

  VastaaPoista
 3. Yhdyn yllä oleviin kommentteihin. Lentoemäntien lakko oli hyvin itsekästä ja epäreilua muita Finnairin työntekijöitä kohtaan.

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä että itsekästä, eli en hyväksy lakkoa.

  VastaaPoista
 5. Minusta lentolakko olisi tarpeeton.

  VastaaPoista
 6. Kuten monessa verkkoviestimessä on kerrottu siitä, että työnantajapuoli yrittää muun muassa lisätä yötyötä ja vähentää vapaapäiviä, jolloin lentojen väliset lepoajat lyhenisivät. Tämä pitänee paikkansa, mutta työajat eivät ole ole suhteessa pitkiä moneen muuhun työhön nähden, vaikkakin varmasti heidän työnsä onkin raskasta. Mielestäni tämä ei ole riittävä syy lakkoiluun edellä mainitun seikan takia. Työtä tulee hieman lisää, mutta suhteessa moniin ammatteihin kuitenkin varsin lyhyiksi.

  VastaaPoista
 7. Lakko oli turhan pitkä haittasi monia ihmisiä jotka eivät päässeet matkustamaan. Pitäisi keksiä muita tapoja selvittää tollasia asioita ilman että vaikuttaa suureen määrään ihmisiä.

  VastaaPoista
 8. Lentoemännät olivat kirjoittaneet mielenkiintoisia kirjoituksia työstään osoitteessa http://blogit.finnair.fi/.
  Lentolakko oli täysin tarpeeton.

  VastaaPoista
 9. Jep, lakko oli mielestäni myös turha!
  Aika mielenkiintoisia kommentteja sivuilla..

  M. Elomaa 09asmy1

  VastaaPoista